maandag, augustus 9

Forbidden Fruitcake

img Ik moet nog van alles solderen met veel gehaast kunst-en-vliegwerk maar aanstaande vrijdag is het al zo ver: editie 2004 van het Forbidden Fruits Of Civil Society Festival gaat van start.
In de stadshal (Kampanje) Bernhardplein 10 te Den Helder zal meer dan een week lang (van 13-20 aug) autonome cultuur te beleven zijn.
Joli(e) exposeert er... Hé, dat ben ik...! Om precies te zijn, vertoon ik er twee kleine interactieve electronische sculpturen en 2 animatiefilms.
Forbidden Fruits Of Civil Society is een do-it-yourself uitwisselingsfestival dat al meer dan tien jaar georganiseerd wordt. Meestal op locaties in de Balkan, maar dit jaar in Den Helder!
De Stadshal is een bekend pand, voormalig museum, en biedt een enorme ruimte aan een keur van spontane cultuur uitwisselingen tussen de Balkan- en Nederlandse kunstenaars - ook op enkele andere plekken in de stad zal er geimproviseerde cultuur gebouwd worden.
De interactie tussen de verschillende nationaliteiten tussen maatschappelijk geengageerde kunstenaars is 1 van de voornaamste aspecten. Zie de website ffocs.org voor de geschiedenis van dit initiatief.
Vanaf 13 augustus bent u van harte welkom op Festival Forbidden Fruits of Civil Society, met beeldende kunst, fotowerk, mini-bioscoop, concerten, performances, videokunst, laagdrempelige workshops en nog veel meer.
Bovendien kunt u dan mij in levende lijve komen aanschouwen van 13-16 augustus en op de laatste dag 20 augustus.
Zo'n kans laat je toch niet gaan?

...