donderdag, augustus 26

KunstHulpStuk

Er is nog steeds hulp nodig!
Geef je op voor een gezellig dagje 'plakken':

img"...Help Het Hummeltje!
een unieke kans vrijwilligerswerk te doen met beeldend kunstenaar Joli(e)...
Bij Joli(e)s eerste publieke conceptuele kunst project in de openbare ruimte. Dit alles i.h.k.v. de manifestatie "Het dak eraf!" van zaterdag 4 september 2004 van 14:00 tot 0:00 uur, aan de Nieuwe Binnenweg, Rotterdam.
Joli(e) zoekt er nieuwsgierige vrijwilligers voor, dus geef je asjeblieft nu op!!!
Meld je aan, en denk niet: "ach, dat doet een ander wel..."
Er is geen geld maar wel gratis gezelligheid, een presentje en een allereerste blik op het door de CBK gesubsidieerde eerste mild-anarchistische Joli(e) project in de openbare ruimte. Ook leuk als je Joli(e) lange tijd niet meer gezien hebt.
www.wildpaden.tk
Als je je opgeeft als vrijwilliger, mag je een *echt* Joli(e) vest dragen EN krijg je dus als EERSTE te horen waar het project over gaat!!! Eerder nog dan de gasten die op de opening zullen verschijnen rond 2 uur 's middags.
Joli(e) gaat stickers op het wegdek plakken en laat 10 unieke A0-posters ophangen in de etalages van de volgende panden: CBK Rotterdam, VolumeMarkt Supermarkt, Coffeeshop Sky High, Fabricati, Turkish Airlines, Audiogallery, Wester Apotheek, Atelier Theo, WesterPaviljoen en Kinky Kappers.
Vooral het plakken van de stickers wordt een spannend karwei.
Er worden er 1000 gedrukt waarvan een deel op de Nieuwe Binnenweg moet belanden, maar dat kan alleen met JOUW hulp!
Meld je aan via de commentaarlink of via jolarti@wanadoo.nl
en maak het hummeltje blij!
Er is _vooral_ hulp nodig op de zaterdag voor het plakken en ook weer op de zondag voor het weer weghalen - dat laatste is makkelijker.
We verzamelen op zaterdag om kwart voor 12 bij cafe Stalles (11:45h).
De officiele opening is pas om 2 uur (14:00h).
Daar ben je bij deze in ieder geval voor uitgenodigd.

img De weblog kunstwereld begint incestueus te worden. Ik blijk samen met Zeekomkommer op dezelfde pagina te staan, maar bij een andere expo...
Wel dezelfde locatie:
"...zaterdag 4 september, 14 - 24 uur: Het dak eraf!
Op 5 september presenteren de Rotterdamse kunstinstellingen op de uitmarkt hun programma voor het nieuwe culturele seizoen. Als aanloop naar die dag presenteert het Centrum Beeldende Kunst een voorproefje van wat het publiek van Rotterdamse kunstenaars kan verwachten. Dit gebeurt op 4 september 2004 aan de nieuwe Binnenweg met een feestelijke start van het nieuwe culturele jaar onder de noemer: Het dak eraf!
Diverse kunstenaars zijn gevraagd locatiegebonden werk te tonen in en om de Artotheek, maar ook op diverse andere locaties in de straat. Dit resulteert in een grote diversiteit, variƫrend van fotografie en video tot installaties, performances, interactief theater en nog vele andere kunstvormen..."
www.joliesworld.com