woensdag, januari 14

Sorrow

demoHij zag er echt uit als een leraar. En dan ook nog met het uiterlijk van iemand die in de politiek zit. Je kent ze wel: zo'n leraar die een beetje streng kan zijn, maar ook heel grappig en in ieder geval gedreven. Zo'n hele aardige man voor wie je als leerling wel eens ergernis voelt maar ook respect omdat je, terwijl je soms je lip verbijt, weet dat 'ie toch eigenlijk wel gelijk heeft. En hij is slim ook. Heel soms denk je dan wel eens: 'de volgende les gooi ik een papierpropje naar die snor'... En als je met je vriendjes op de gang hangt, lachen jullie allemaal om je grappen over hem. Maar ook jij weet: je spot met datgene wat je het meest liefhebt en je gaat weer verder als heel gewone VMBO leerling.
Totdat je ziet dat die ene slungel (die altijd van die toffe petjes droeg en de juiste jas van het juiste merk) je docent godverdomme door de kop geschoten heeft.
"DEN HAAG - De onderdirecteur die op het Terra College in Den Haag neergeschoten werd, is gisteravond bezweken aan zijn verwondingen. Hans van Wieren stierf om 22.00 uur in het Westeinde Ziekenhuis in het bijzijn van zijn vrouw en twee dochters.
De schutter had zich een uur eerder in het gezelschap van zijn voogd en een ander op het politiebureau gemeld. Ook die persoon werd verhoord.
Het 49-jarige slachtoffer, D66-raadslid in Zoetermeer, werd gisterenmiddag in de kantine van de school door zijn hoofd geschoten. De verdachte is een 17-jarige leerling van de vmbo-afdeling.
"

ENG English version will be posted later this week...
Or SCROLL down for earlier messages in English.